Una nova llegenda puja a l’escenari del port de Gandia

José María Sanz Beltrán, Loquillo, pujarà este dissabte a l’escenari del port de Gandia, dins el cicle d’Escena Gandia.  Després de quasi quatre dècades de pujar per primera vegada a un escenari, Loquillo s’ha guanyat la categoria de llegenda de la música espanyola, un reconeixement que no només atorga el temps sobre els escenaris, també un públic intergeneracional amb qui l’artista no ha perdut mail les complicitats.

La dilatada trajectòria artística de Loquillo li ha valgut eixe lloc de rellevància en la Història de la Música Espanyola, superant adversitats i desafiant els canvis, acumulant experiències fins a aconseguir constituir-se en una referència essencial del rock espanyol.

Este 28 de juliol de juliol el públic saforent té l’oportunitat de repassar els temes més coneguts de Loquillo, acompanyat de Nat Simons, amb el seu gira «40 anys de Rock andRoll actitud» .

Amb l’espectacle Cantajuego d’este divendres 27 i la seua gira «Jo tinc dret a jugar» Escena Gandia haurà arribat al seu equador amb un balanç de més de cinc mil espectadors.

D’altra banda, diumenge 29 de juliol la festa «Escena Gandia Pop» reunirà als amants de la música dels 80 i 90 en l’Escenari Rock (Zona Village) i en l’Escenari Remember (Escenari Principal).
El públic recordarà aquells anys en un xou únic amb una posada en escena espectacular que no deixarà indiferent a ningú i amb artistes convidats de l’època com OBK, Ku Minerva, Viceversa o New Limit.

Et Pot Interessar