L’Ajuntament de Gandia reconeix els èxits esportius del CC El Garbí

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut al despatx d’alcaldia a les atletes Gemma Martí i Judith Prats i l’atleta Víctor Faus, del CC El Garbí, juntament amb l’entrenador, Juanvi Escolano. Els tres atletes entrenen habitualment amb el Club de Córrer el Garbí encara que Gemma Martí pertany al FC Barcelona, ​​mentre que Judith Prats està enrolada en l’Agrupació Atlètica Catalunya.

Gemma, en llançament de martell, i Víctor en llançament de disc, han aconseguit les mínimes de per poder participar en el Campionat del Món Sub-20, que tindrà lloc a Tampere (Finlàndia), del 10 al 15 de juliol.

Per la seua banda, Víctor va aconseguir l’any passat el rècord d’Espanya en llançament de disc en la categoria sub-18 i ha participat en dues trobades internacionals amb la selecció espanyola, en la prova de disc i de pes.

Judith va participar el mes passat en el Campionat de la Unió Mediterrània, en la categoria sub-23 a Itàlia finalitzant cinquena en la competició i actualment prepara el Campionat d’Espanya absolut que tindrà lloc a Moratalaz (Madrid) a finals de juliol.

Després de la recepció, l’alcaldessa ha declarat que «és evident que Gandia ja està al mapa de l’atletisme nacional. Des del club ens diuen que mai a Gandia hi havia hagut a la nostra ciutat una generació de tant talent atlètic en les diferents disciplines«.

«Vull donar-los l’enhorabona per les seues marques, pels triomfs i per ser uns fantàstics ambaixadors de la nostra ciutat arreu del món, i també desitjar-los molta sort i molts èxits en les properes proves. Ells fan que Gandia siga reconeguda dins i fora pels seus esportistes, i això no fa més que donar-nos prestigi com la ciutat esportiva i saludable que som» va declarar Diana Morant qui també ha felicitat el Club de Córrer El Garbí i als seus entrenadors per la tasca que realitzen. «Una tasca que els ha posicionat com un club referent a la nostra ciutat que es caracteritza per promoure i participar en moltíssimes activitats«.

L’entrenador Juanvi Escolano va agrair al govern «la recepció i l’atenció que ens presteu en forma de millora de les infraestructures, ajudes al Club o als esportistes d’elit. Agraïm sempre la predisposició» «Des del CC Garbí sempre diem que el primer que ha d’haver són ganes de voler millorar. Tenim molt clar el que som i d’on venim. Som un referent en l’àmbit nacional que com a club té clar que el primer per als atletes són els estudis. Víctor i Gemma seran l’any que ve universitaris i per a nosaltres és un orgull que siguen esportistes sense descuidar la seua formació«.

ctor Faus ha explicat que «ha estat un any molt bo esportivament però dur pels estudis. Hi ha setmanes que entrenem 6 dies a la setmana durant 4 hores o 5 hores i després arribes a casa i cal posar-se a estudiar. Ara ens toca recollir l’esforç de tot l’any«. Pel que fa al Campionat del Món, Faus ha declarat que l’objectiu és «arribar el més alt possible i rebentar la marca d’aquest any«.

Per la seua banda, Gemma Martí va destacar que «aquest any he canviat del Garbí al Barça i ha estat un canvi molt gran. Són clubs molt diferents però seguisc entrenant a Gandia. Ara toca centrar-se al 100% en el Mundial i buscar una bona marca i intentar entrar a la final«.

Finalment, Judith Prats va remarcar «el sacrifici que hem de fer els atletes per arribar al nivell que estem actualment. El canvi de club d’aquest any ha estat positiu perquè m’ha permés competir en lligues de primer nivell«.

Et Pot Interessar