25.7 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

L’Escola Ciclista Triasport Gandia triomfa a la Pobla Llarga

Novament l’escola ciclista Triasport Gandia va aconseguir nou podis en la segona prova puntuable per a la challenge provincial de ciclisme que es va disputar a la Pobla Llarga el passat dissabte.

La matinal va començar amb la disputa de la gimcana per a la categoria d’infantils, una prova que des del 2019 no es disputava per culpa de la pandèmia, el gandià Ausiàs Puente va ser el primer a aconseguir pujar al podi amb la tercera posició seguit del seu company d’equip Marc Iborra.

Passant a les carreres, novament la dupla formada per Alex Moreno i Dani Sánchez aconseguirien la primera i segona plaça del calaix mentre que Sergi Esteban seria nové i Gerard Pastor desé en la categoria de promeses.

En principiants de primer any seguirien els triomfs amb Andrea Contero mentre que Alex Sánchez seria cinqué i Alex Moreno quinzé.

LEscola Ciclista Triasport Gandia triomfa a la Pobla Llarga 2D’altra banda, els de segon any, van obtindre la segona plaça de mans del valler Andreu Sansaloni seguit per Aarón Bueno en el lloc 12 després de realitzar aquest una eixida fulgurant.

La festa de podis va seguir en la categoria d’alevins on l’esquadra gandiana es va apuntar la victòria de Carla Bañuls i la tercera plaça per a Carla Martínez en la prova dels dels de segon any. 

També es va aconseguir, en la categoria de primer una altra segona posició a carrec d’Irene Flores, on Sergi Margarit  va ser sisé.

L’última categoria de la jornada va ser la d’infantils on Aitana Calabuig va obtindre la segona plaça seguida de Laia Canet en la quarta mentre que Joan Corbi seria onzé.

En els de primer any no hi hauria podi però obtindrien bons resultats amb Paula Esteban en la quarta posició, Marc Iborra en la sisena posició i Jorge Flores en la novena.

Pel que respecta al Club Ciclista La Valldigna destacar el quart lloc del valler Cristian Vercher en la categoria de promeses sent el millor de l’escola.

Articles relacionats