30.6 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Resultats dels equips de Voleibol de Grau de Gandia

– Nova jornada escolar en la Pista Paola Mártinez del CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia

Els dos equips alevins del Grau de Gandia van disputar els seus partits de lliga i copa respectivament.

En un primer torn, l’equip aleví de segon any Veles e Vents-apartamentosyplayas.es , va disputar un emocionant partit contra l’equip aleví masculí del CV Gandia, que es va decantar  per la mínima amb un rsultat final de 2-3 per a l’equip masculí.

Resultats dels equips de Voleibol de Grau de Gandia 1Posteriorment, l’equip de primer any que ha quedat classificat per a la disputa de la Copa (CEIP Joan XXIII-Raulfisio) va véncer per 3-1 a l’equip del col·legi Los Naranjos.

Tots dos equips es troben molt pròxims a la disputa del Campionat Autonòmic de la seua categoria. El Campionat Autonòmic es disputarà el pròxim 22 de maig, pero la seu per a realitzar la competició encara està per determinar.

El Campionat Autonòmic, que alhora, serveix per a clasificar-se per al campionat d’Espanya de la categoria, és sense cap de dubte el moment més emocionant per als jugadors i que té un plus de motivació per als tècnics que van veure com la temporada passada es va anul·lar la copa quan l’equip femení era un clar favorit per a la classificació per a l’esdeveniment nacional.

Foto  Joan XXIII-Raulfisio després de la victòria.
Foto  Equip del Veles e Vents-Apartamentosyplayas.es

Articles relacionats