12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’Escola Ciclista Triasport-Gandia presenta la nova indumentària de la temporada

– Amb motiu del Dia del Pare l’Escola Ciclista Triasport-Gandia va realitzar la seua primera gran eixida entre la ciutat ducal i el far de Cullera amb la nova indumentària de l’equip

IMG 20210319 122055 664Al voltant de 20 ciclistes entre 9 i 14 anys van recórrer els quasi 60 quilòmetres que separa les dues ciutats de La Safor i La Ribera amb diverses parades perquè els alumnes pogueren gaudir d’aquest dia al costat dels seus pares.

El tècnic de l’equip gandià, Javier Puente, ha reunit al voltant de 30 ciclistes d’aquesta comarca a més d’algun de la Vall d’Albaida per a formar el grup femení més nombrós de la comunitat valenciana.

Ara s’està compaginant les tasques amb eixides i entrenaments els dimecres en el velòdrom Miguel Pellicer de Xeresa per a preparar la primera cita en Benimàmet per al pròxim 17 d’abril.

Hinault i Lemond

Quant al colorit de la nova indumentària de l’equip, ha causat sensació com fera en la dècada dels 80 Bernard Hinault i Greg Lemond portant els mateixos colors, és un disseny  que trenca amb l’estètica del moment i recorda les gestes passades quan el ciclisme es vivia de veritat.

Fotografia de l’equip en el far, i fotografia d’Hinault i Lemond a Gandia en el 86, l’única vegada que han estat ací amb motiu a la “Volta a la Comunitat Valenciana”.

Articles relacionats