15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Lliurament dels premis del concurs “Homenatge a les iaies i iaios”

– El Consell de la Infància de Gandia lliura els premis a les xiquetes i els xiquets que hi ha ret ‘Homenatge als iaios i les iaies’ per afrontar la COVID

• Es tracta de la primera edició del concurs que ha sigut organitzat per l’àrea d’Infància de l’Ajuntament de Gandia amb la col·laboració i la implicació de les escoles i el professorat d’aquestes dins del programa infantil “La infància pren el micro”, que promou els Drets de la Infància i l’Adolescència.

• L’Alcaldessa de Gandia ha entregat a les guanyadores i guanyadors les plaques de metacrilat amb els dibuixos i missatges que han creat els infants.

• Al concurs han participat vora 500 infants de 5é i 6é de Primària de tots els col·legis de Gandia amb dibuixos i redaccions que reconeixen la tasca dels majors des de l’inici de la pandèmia.

L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per la regidora delegada de la Infància, Liduvina Gil, ha participat aquest matí en el lliurament dels premis guanyadors i accèssits a les xiquetes i xiquets que han participat en la primera edició del concurs ‘Homenatge als iaios i iaies’ i que ha organitzat l’Ajuntament des de l’Àrea d’Infància.

L’acte ha començat amb unes paraules de benvinguda per part de Gil, qui ha explicat que al concurs participaren vora 500 xiquets i xiquetes de 5é i 6é curs de Primària de tots els centres educatius de la ciutat (públics, privats i concertats) que van explicar a través d’una postal amb un dibuix i una redacció tot el que senten pels seus avis i àvies. En aquest sentit, la responsable d’Infància ha posat en valor la tasca que els majors fan des de l’inici de la pandèmia per millorar les habilitats socials dels infants i ha recordat als que la Covid s’han emportat.

D’altra banda, Gil ha agraït la “implicació i la participació dels centres educatius, el professorat i l’àrea d’Infància”, que ha fet possible l’èxit d’aquesta acció emmarcada dins del programa de participació infantil “La infància pren el micro”, consistent en la promoció dels Drets de la Infància i l’Adolescència.

Finalment, Morant també ha tingut paraules d’agraïment als menuts i les menudes guanyadores que hi ha ret homenatge a les “grans víctimes de la pandèmia” i ha fet entrega de les plaques de metacrilat amb els dibuixos que han creat les guanyadores i guanyadors.

Premis guanyadors i accèssits

Guanyadors
• Amalia Prada Orengo: CC Abad Solà, 6é de Primària;
• Carla Lluch: CEIP Joan XXIII, 6é de Primària;
• Irene Miret: CC Escolàpies Gandia, 5é de Primària.

Accèssits

• Lourdes Estornell: CC Nuestra Sra. del Carmen de Primària;
• Cheng WangCeip Cervantes, 6é de Primària;
• Feriel Mouffok: CEIP Les Foies, 5é de Primària.

Articles relacionats