19.1 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

Les places del Centre Històric de Gandia acolliran el festival ‘Menut Tirant!’

Les places del Centre Històric de Gandia acolliran el festival ‘Menut Tirant!’

La regidora d’Educació, Carmen Fuster, acompanyada de la regidora d’Infància, Liduvina Gil, ha presentat la tercera edició del festival ‘Menut Tirant’, que se celebrarà durant el 27 i 28 de maig en les places del Centre Històric de la ciutat. “La salut mental dels xiquets i xiquetes és molt important. Per això, hem intentat que siguen feliços realitzant les diferents activitats previstes i, d’aquesta manera, s’obliden del complicat entorn que ens envolta”, ha afirmat Fuster.

La programació consta de diversos espectacles i tallers gratuïts que recorreran el barri antic de la ciutat i que han sigut dissenyats exclusivament per als més xicotets de la casa, els qui podran gaudir-los en companyia de familiars o amics. “Gandia és una ciutat cultural, educadora i afectuosa amb la infància. Volem retornar tot l’esforç que fan al llarg del curs amb aquesta divertida celebració”, ha destacat Gil.

El festival, que Fuster ha catalogat com a “positiu i fructífer” per als xiquets, ha sigut organitzat pel Consell de la *Infància en col·laboració amb els departaments municipals d’Educació, Polítiques Saludables i Política Festiva.

Articles relacionats