20.9 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

L’equip Infantil Femení del C.V. Gandia participà en la Copa d’Espanya

L’equip infantil femení del C.V. Gandia, patrocinades per Ca Fuster, MBC Pomelos i Soleco, va participar enguany en la Copa d’Espanya a Guadalajara del 27 al 30 de desembre.

L’equip integrat per Patricia, Ainhoa, Carla, Martina, Ángela, Andrea, Sandra, María i Adriana al costat del seu entrenador Bruno va començar la seua participació en la Copa amb una primera fase molt complicada havent d’enfrontar-se a grans equips com el Club De Volei Vall D’Hebron i Leganés, 2n i 5é classificats respectivament, demostrant que estan a un alt nivell. Després de perdre per una diferència molt ajustada de 24×26 aquest últim partit, van passar a la 2a fase, on van culminar la seua participació jugant contra Sierra Elvira de Granada, CV Albacete, CV Granollers, CVE Hospitalet i finalment Drassanes.

També van poder gaudir del millor voleibol en l’Exhibició organitzada per la Federació Espanyola de Voleibol ALL STAR amb la presència de les millors jugadores de la lliga.
Una gran experiència per a les xiquetes i una oportunitat única de gaudir d’aquest esport que tant les apassiona. Mentrestant en la Lliga provincial continuen invictes amb 13 victòries.

Articles relacionats