L’equip d’Oliva (Mario i Brisca) guanya la final de la copa de raspall President de la Diputació

L’equip d’Oliva, integrat per Mario i Brisca, s’ha imposat este dimecres 25-10 a Moltó i Néstor (Barxeta) en la final de la quarta edició de la Copa de Raspall Professional – President Diputació de València, disputada en el trinquet de Castelló de Rugat.

Ambdós s’han mostrat com els dos conjunts més compactes i regulars de tota la competició, ja que han arribat invictes a la final, contant els seus quatre compromisos per victòries. Tot i que la parella de Moltó i Néstor s’havia mostrat més forta, com demostrava el resultat de la primera semifinal en la qual van passar per damunt de l’equip de Genovés de Sergio i Miravalles, no han pogut amb la parella d’Oliva.

Mario i Brisca van arribar a la gran final amb més problemes, ja que en la segona semifinal únicament van poder superar per la mínima, 25 per 20, al conjunt de Montesa de Montaner i Sanchis. Però a Castelló de Rugat han tret totes les seues forces. 

En cadascun dels dos equips destaca la presència de dos jugadors del màxim nivell en la seua posició, Moltó és el líder de l’equip de Barxeta i està habituat a disputar finals, és més, es tracta del vigent campió de la Copa de Raspall i a Castelló de Rugat volia la seua tercera Copa consecutiva. Per la seua part, en la formació d’Oliva destaca la presència de Brisca un dels mitgers més en forma del panorama professional i que també compta amb experiència en grans duels.

En canvi, els seus companys d’equip, Néstor i Mario eren fins ara jugadors inexperts en finals de competicions oficials professionals del màxim nivell i per ambdós jugadors, el duel suposava la seua primera oportunitat d’alçar un títol professional oficial.

Et Pot Interessar