Esquerra Unida i Podem inicien converses sense Compromís

Representants de les executives de Podem i d’EUPV han mantingut una reunió este dimecres a València per iniciar «el procés de construcció d’un espai de debat i reflexió política amb l’objectiu de fer irreversible el canvi polític valencià». Les dues formacions han començat a dissenyar un procés de trobades amb la participació de persones i col·lectius de la societat civil. L’objectiu és posar en comú les propostes als principals reptes de la societat valenciana i preparar un projecte comú de cara a les eleccions autonòmiques i municipals. Compromís, a qui inicialment se’l va convidar a este «espai de reflexió», no ha acudit. 

Aquesta reunió ha arribat després d’una primera presa de contacte de les direccions de Podem i d’EUPV i després que ambdues organitzacions feren una crida a partits i moviments socials per a una suma àmplia.

Durant l’encontre, els representants de Podem i d’Esquerra Unida del País Valencià han posat en comú les seues perspectives al voltant de la confluènciai han reflexionat entorn al procés de conformació d’aquesta. Les dues formacions comparteixen la voluntat d’impulsar un procés des de baix i amb capacitat d’ampliar l’espai del canvi i han acordat continuar mantenint reunions de treball que ho possibiliten.

Et Pot Interessar