26.6 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

L’equip cadet de la PC Beniopa va guanyar la crontrarellotge de la Volta Ciclista Costa Blanca

Cadet

Aquest cap de setmana els cadets de l’Eset – Ulb – Ms ha estat competint en el primer bloc de la Volta Ciclista Costa Blanca i amb grans resultats.

El dissabte en Alfàs del Pi, vam aconseguir arribar amb gran part de l’equip en el grup capdavanter que va arribar a meta després de la fugida de 3 corredors.

El diumenge a Calp es disputava la contrarellotge, on l’equip ha aconseguit ser 2n amb Estanis Calabuig (Ontinyent) i 3r amb Pau Martí (Moixent), a més el bon temps de tots els altres companys els ha portat a la victòria per equips.

Quant a la classificació general, Estanis i Pau es col·loquen en el Top5, la setmana vinent serà el desenllaç de la volta en les localitats d’Agost i Sant Vicent.

Elit/Sub23

equipo elitesub23 trofeo guerritaL’equip d’Elit/sub23 Hotel Tres Anclas – Ulb Sports – Moll Actuacions ha estat competint en el Trofeu Guerrita (Alcantarilla, Múrcia), en la disputa de la 2a prova de la Copa d’Espanya.

Seguim en la línia de treball, millorant setmana a setmana, hui dos dels nostres corredors s’han tornat a situar en el grup capdavanter, la setmana vinent segueix la Copa d’Espanya en la clàssica d’Aiztondo (Asteasu, Guipúscoa).

Articles relacionats