L’empresa gandiana Music Resort reobrirà el Palau “Alameda” de València

Una empresa gandiana, Music Resort, ha estat la guanyadora del procés obert per l’Ajuntament de València per a l’explotació d’un dels espais d’oci més emblemàtics de la capital valenciana, el Palau “Alameda”, que reobrirà al mes de març de 2018 amb el nom d’Àtic Restó. L’empresa ha decidit estrenar a Gandia la campanya prèvia de promoció oferint un menú degustació, mostra del que es podrà trobar en la carta d’Àtic Restó.

El restaurant Visconti de Gandia acull el pròxim 13 de desembre a partir de les 21 hores, la presentació d’Àtic, un projecte d’avantguarda que barreja sàviament la cuina més atrevida amb la més tradicional. 

Àtic –el vaixell almirall de l’edifici Palau Albereda, situat en una de les zones més icòniques i cèntriques de València, el Passeig Albereda- conjumina dues propostes gastronòmiques complementàries però diferents. Àtic Bar és la proposta més “casual”, en la qual el comensal gaudirà d’una oferta gastronòmica desenfadada i molt interactiva. Àtic Restó és la joia de la corona, un espai en el qual s’harmonitzen avantguarda i tradició i on el producte, la tècnica i la cuina de mercat seran els reis. 

S’oferirà cuina de proximitat amb tocs internacionals, “Quilòmetre 0”, com li agrada definir-la a Nicolás Román, el seu xef executiu. Un cuiner jove, cosmopolita, i amb una llarga experiència professional. Imaginatiu i molt tècnic, està educat en el respecte al producte de qualitat i en la cerca del sabor. Mestissatge en estat pur.

L’obertura de Palau Albereda prevista per a la primavera de 2018, amb la intenció de marcar un punt d’inflexió en el món cultural i d’oci/restauració a València i, per extensió, en tota la seua àrea d’influència.

“Palau Albereda és pur València”, afirma la concessionària. Per açò, gaudeix d’un disseny d’interiors exquisit, basat en paisatges onírics amb reminiscències estil valencià. L’ornamentació vegetal i la botànica rememoren l’època de construcció de l’edifici amb un distingit contrapunt anys 50.

Et Pot Interessar