L’Alverlamp del Club Volei Gandia es manté a la part alta després de traure un punt a Elx

L’Alverlamp, l’equip sènior del Club Volei Gandia, viatjava diumenge fins a la ciutat d’Elx per a enfrontar-se al tercer classificat, l’Il·licità Carrús, amb un avantatge de 4 punts en la classificació per a disputar un partit atractiu i canviant al llarg de tota la trobada. Després d’un primer set on les gandienes van agafar avantatge però l’equip local, fent valdre el factor camp i sabent jugar amb els punts febles de l’Alverlamp en defensa i recepció, impedien que les gandianes pogueren muntar jugada i atac, aconseguint remuntar el set per 25-21 punts. 
El segon set, va estar dominat en tot moment per l’equip local aconseguint còmodament la victòria per 25-18 punts.
En el tercer i quart set les gandienes, aprofitant el cansament del rival, i amb una bona defensa i servei van impedir l’eixida pel centre de l’Il·licità podent així frenar el seu atac més potent i aconseguint guanyar el set amb tranquil·litat (23-25). El quart set va estar dominat per l’Alverlamp en tot moment aconseguint empatar la trobada per 22-25. 
El cinquè i últim set va ser molt disputant en cada punt amb molta intensitat i amb jugades molt llargues arribant al tancament del partit amb un marcador a favor del local de 20-18 punts. 
Amb aquest marcador, l’Alverlamp aconsegueix un valuós punt de la trobada que l’aferma en la segona posició de la classificació amb una diferència de tres punts respecte a l’Altealife així com del tercer, l’Il·licità Carrús. S’assegura així la posició abans del recés d’hivern. 
Després d’una jornada de descans, l’Alverlamp disputarà el pròxim partit el 16 de desembre a les 17:30 front l’Alacant 2000.

Et Pot Interessar