Quatre detinguts a Gandia i Daimús per cultivar i distribuir marihuana

Agents de la Policia Nacional han desmantellat dos punts de cultiu i distribució de marihuana a Gandia i Daimús i han detingut a tres dones i un home com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, segons ha informat Prefectura en un comunicat.
Els agents van realitzar dos registres domiciliaris, un a Gandia i un altre a Daimús, on van intervenir uns 21 quilos de marihuana i 380 euros. Els arrestats tenen entre 19 i 38 anys i són d’origen espanyol.
La Policia va obrir una recerca després de tenir coneixement que en un habitatge de Gandia s’estava venent marihuana, ja que era constant l’entrada i eixida de joves, que romanien dins escassos minuts.
Durant les recerques, els agents van constatar els fets i van identificar a un home de 25 anys, d’origen espanyol, el qual distribuïa marihuana des de la seua casa i en algunes ocasions es desplaçava amb el seu ciclomotor per a repartir.
En un moment determinat va ser detingut pels policies que l’investigaven i es va practicar una entrada i registre en el seu domicili on es trobava la seua parella sentimental, la qual també va ser arrestada. En el registre es van intervenir 127 grams de cors secs de marihuana, 380 euros i diverses bosses de plàstic amb autotancament.
D’altra banda, en una altra operació en la localitat de Daimús, agents van detenir a altres dues persones de 19 i 38 anys, d’origen espanyol, que conreaven marihuana en el seu domicili.
Els policies van realitzar una entrada i registre en el domicili en el qual van intervenir 220 plantes de marihuana en període de creixement amb un pes de 21.500 grams. Els quatre detinguts, dos ells amb antecedents, han passat a disposició judicial.

Et Pot Interessar