L’Audiència Nacional vincula la web Moncloa.com amb l’excomissari Villarejo

Dos agents del Cos Nacional de Policia vestits de paisà s’han personat a última hora del matí en la seu del digital Moncloa.com per a demanar-li que entreguen les gravacions que han difós en els últims dies sobre el dinar celebrat en 2009 de l’excomissari Villarejo (imatge) amb diversos comandaments policials i l’actual ministra de Justícia, Dolores Delgado, van informar a Europa Press fonts de Moncloa.com.

Els policies han entregat al citat mitjà de comunicació, amb seu en unes oficines del passeig de la Castellana, un escrit del Jutjat Central d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional, en el qual se’ls requereix «perquè entreguen al jutjat a la menor brevetat» aquestes gravacions.

Així mateix, dit escrit els commina a fer entrega del material que tinguen relacionat amb el ‘Cas Tàndem’ i els dóna de termini fins l’1 d’octubre a les 9.00 hores. El jutge de l’Audiència Nacional Diego de Egea és l’instructor de la causa sobre les activitats presumptament delictives del comissari jubilat José Manuel Villarejo.

La notificació que han rebut en la seu del citat mitjà conté textualment el següent: «En virtut de l’acordat en les actuacions de referència i a la vista de les informacions publicades en al pàgina web Moncloa.com, per la present se li requereix perquè entregue a aquest jutjat al més prompte possible i en tot cas abans de les 9.00 hores del dia 1 d’octubre de 2018 la totalitat dels àudios que tinguen relació amb la reunió esdevinguda en el restaurant Rianxo el 23 d’octubre de 2009 i qualssevol altres que tinguen en el seu poder en les quals haja participat l’excomissari José Manuel Villarejo Pérez i que puguen afectar la instrucció que segueix per aquest jutjat davant de l’indicat comissari».

Segons les fonts citades, els responsables de Moncloa.com s’han compromès a entregar de manera immediata «el contingut íntegre» de les gravacions del dinar a la qual van assistir la ministra Delgado i l’excomissari Villarejo. A més, han subratllat que ja dijous es van posar en contacte amb la Fiscalia Anticorrupció oferint les gravacions.

Les gravacions han alçat polèmica entorn de la ministra Delgado, doncs revelen la relació entre els seus interlocutors quan la titular de Justícia era fiscal de l’Audiència Nacional i malgrat que havia afirmat recentment que amb Villarejo només recordava haver compartit tres esdeveniments en companyia d’altres persones i cap tipus de relació personal o professional.

Et Pot Interessar