L’escola del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport inicia la temporada amb més 400 inscrits

L’escola del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport ja supera els 400 inscrits a l’inici de la temporada, una xifra que pot augmentar, donat que l’entitat manté obertes les inscripcions. Els entrenaments van començar el passat dilluns, 10 de setembre.

L’escola «grogueta» ofereix els seus cursos a partir de la categoria ‘piponets’ (nascuts l’any 2014) i no hi ha límit d’edat, ja que fins i tot hi ha un grup de pares i adults, que entrenen per les vesprades. Estos grups es divideixen en dos torns, un que queda dilluns, dimecres i divendres, i un altre els dimarts i dijous.

D’altra banda, el CA Safor és dels pocs clubs de la comarca amb una secció de triatló per a aquells que vulguen iniciar-se en esta modalitat esportiva, tan de moda en els últims anys. A més, esta serà la cinquena temporada en què xiquets amb autisme practiquen atletisme gràcies a un conveni entre el club, l’associació Astea Safor i la Fundació Mira’m.

Les tarifes de l’escola van des dels 95 euros anuals, i els interessats tenen dues setmanes per provar l’esport de manera totalment gratuïta. El director esportiu del club, David Melo, assenyala que l’entitat «fuig de l’especialització prematura i el seu objectiu en les categories inferiors és aconseguir una formació esportiva mitjançant jocs aplicats a l’atletisme, per anar introduint poc a poc les diferents disciplines a partir dels infantils i cadets».

Els interessats poden passar per les oficines del club, bé en la seua seu situada a l’avinguda del Grau, 40 (de dilluns a divendres de 17.30 h a 19.30 h) o en la torre de la pista d’atletisme de Gandia. També es poden realitzar les inscripcions en línia a la pàgina web: www.clubatletismesafor.es.

Et Pot Interessar