Els llançadors del CC El Garbí participen a una concentració a León

La presència de l’escola del C. C. El Garbí es fa notar en les concentracions nacionals de l’inici de temporada, i diversos atletes del club participen en la concentració nacional de llançadors, que té lloc en les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de la ciutat de León del 28 al 30 de Setembre.

Juan Vicente Escolano, tècnic del club, es convertirà en aquesta ocasió en tècnic de la concentració en la prova de llançament de martell, i amb ell, l’atleta pupil·la del jove entrenador, Gema Martí, 20ª en el Campionat del Món de Tampere, qui entrenarà amb altres atletes destacades en l’àmbit nacional i internacional. 
D’altra banda els atletes Víctor Faus i DianIskrenov en la prova de disc, realitzaran els seus pertinents entrenaments al costat de l’entrenador d’aquesta prova, Enrique Fernández Martínez. Tots dos atletes tenen en el seu palmarès nombroses participacions en Campionats d’Espanya. En el cas de Faus, destaca la seua participació en Tampere, amb un 22 lloc en el mundial en aquesta mateixa prova.
En l’especialitat del llançament de pes, futures promeses del món de l’atletisme espanyol comencen a destacar i entre elles 2 atletes del Garbí, Rubén Mayor i Marc Mestre. Tots dos van mostrar la passada temporada un altíssim nivell en els seus respectius campionats. El jove Mestre, pertanyent a la categoria sub-18, va participar en el Campionat d’Europa en Gyor. Aquests atletes es trobaran a les ordres de Germán Millán, conegut llançador de pes i tècnic nacional de llançament de pes. Destacar en aquesta mateixa prova, a l’atleta Aurea Blasco, qui causa baixa per lesió.

Et Pot Interessar