18 C
Gandia
Dilluns, 3 octubre, 2022

L’Atlètic Club Gandia es classifica per a la Copa del Rei d’halterofília

– L’equip masculí competirà a Oviedo el 3 de desembre contra els millors clubs d’Espanya i mentre l’equip femení no han passat el tall per clasificar-se

La Federació Espanyola d’Halterofília ha donat a conéixer els dotze equips classificats per a la Copa del Rei de clubs que es disputarà a Oviedo el pròxim 3 de desembre. Com s’esperava, la puntuació aconseguida per l’Atlètic Club Gandia d’Halterofília li ha situat entre els triats, concretament en la huitena posició, per darrere de CH CoruñaETHCH Molins de Rei, CD Halterejido, EH Arucas, Elemental Madrid i Anaitasuna. Completen els rivals amb els quals es mesuraran els gandians en la capital asturiana els clubs d’Alzira, València, Aranjuez i Halter-kamas.

Malauradament l’equip femení va quedar fora del tall, encara que molt prop de la classificació final, per la qual cosa donada la joventut dels seus integrants, es confia que en els pròxims anys puguen ser protagonistes d’aquesta competició.

L’AC Gandia lluitarà pel títol, si no hi ha contratemps, amb un equip format per Carlos Mascarell, Sergio CriadoMario CoradoYvez Ibáñez i Jesús Primo.

Es tracta de la màxima competició de clubs d’aquest esport i l’AC Gandia és participant habitual, de fet, va aconseguir alçar el Trofeu de la Copa del Rei de Clubs en 1992 i pot presumir de compartir cartell de campions amb altres entitats nacionals que ho llueixen en les seues vitrines des de 1958 com el Reial Madrid, Gimnàs Guzmán El Bo, Gimnàs Poliesportiu, CN Sevilla, SevillaCFBierzoCamUdea, Caixa Vitòria, CH Alzira, Sant Pau, Matadepera, València, De Tenerife, LPV, la Corunya i Melilla.

Articles relacionats