20 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

Tallers de dolços de Nadal a la Universitat Popular de Gandia

– El monitor del Taller serà Pepe Cotaina, i tindrà lloc a la  Coqueria Pepe Cotaina ubicada a l’avinguda República Argentina, 104

– Les dates del taller són del 13 al 22 de desembre, dilluns, dimarts i dimecres de 16.30 a 18.30 h.

– El termini de matriculació és del 29 de novembre al 10 de desembre, els participants seran escollits per ordre d’inscripcions.

L’objectiu del taller és el d’elaborar de manera artesana diferents tipus de dolços de Nadal, perquè puguen fer-se a casa i incloure’ls en els menús familiars de Nadal.

Es realitzarà a un espai professional amb les eines de cuinar, pastar i enfornar. No són necessaris coneixements previs per a fer el taller. Els alumnes han de dur jaqueteta o davantal, així com paper i bolígraf per a prendre notes. Les despeses dels productes d’elaboració seran a càrrec dels alumnes.

El contingut del taller és l’elaboració de diferents tipus de dolços de Nadal, la varietat d’ingredients per fer els dolços més tradicionals i un receptari i elaboració de Mantegades, pastissets de moniato i d’ametla, cocotets, massapà, etc.

La metodologia es basa a prioritzar l’activitat pràctica i la realització d’exercicis amb explicacions per part del formador, a la vegada que es fomentarà la participació activa i la col·laboració i relació entre els companys.

Articles relacionats