20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

La Casa de la Cultura de Tavernes acull la presentació del poemari ‘Tot el que mai vaig dir’

– El pròxim divendres 12 de novembre tindrà lloc la presentació del poemari en la Casa de la Cultura (20 hores)

– ‘Tot el que mai vaig dir’ és un llibre de poesia sobre la vida en temps de pandèmia escrit per sis valleres i vallers i coordinat per Clara Climent

–  El llibre va sorgir arran del grup de teatre del programa ‘Un paraigua de vida per a la gent gran’ de la Regidoria de Serveis Socials

El pròxim divendres 12 de novembre tindrà lloc la presentació del llibre ‘Tot el que mai vaig dir’, escrit per sis valleres i vallers: Amparo Vercher, Conxa GascónFederico Langa, Pepa TalensTere Talens i Xelo Mollà. L’acte se celebrarà en el vestíbul de la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna a les 20 hores.

‘Tot el que mai vaig dir’ és un llibre de poesia sobre la vida en temps de pandèmia. En ell es parla de les vivències que estan experimentant i d’aquelles experiències viscudes en el passat i que ara tornen a la memòria. Parlen de tot el que mai van dir, del que mai es van atrevir a contar o que, simplement, ningú els va preguntar.

La iniciativa de fer realitat aquest poemari va sorgir en el grup de teatre del programa ‘Un paraigua de vida per a la gent gran’ que ha dut a terme la Regidoria de Serveis Socials.

En la presentació del llibre també participaran la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i la coordinadora del llibre, Clara Climent.

Articles relacionats