20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

El 99,9 % dels grups fa classes presencials amb total normalitat.

– A les comarques de València, el 98,6 % dels centres educatius no té cap grup escolar confinat. El 99,9 % dels grups fa classes presencials amb total normalitat.

Durant la primera setmana de novembre, a les comarques de València, s’ha determinat el confinament de 10 grups de 9 centres educatius, s’han desconfinat 10 grups de 5 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 5 grups de 5 centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats a les comarques de València és de 15 aules de 14 centres educatius.

Entre l’alumnat de les comarques de València, n’hi ha un 0,01 % de positius actius. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,05 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, a les comarques de València, s’ha registrat un 0,03 % de positius actius. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,02 % del professorat.

Cal recordar que les famílies poden informar-se sobre les mesures de seguretat establides en els centres educatius per mitjà del web ‘aulasegura.es’. El portal inclou els protocols de seguretat, higiene, protecció i gestió de casos establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19 i respon a preguntes freqüents que es generen. A més, disposa del centre d’atenció telefònica 900 300 555.

Articles relacionats