20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Creixement exponencial del nombre de contagis a la Safor

 

– Cal tindre prudència i responsabilitat enfront de la pandèmia de la Covid-19, a l’hospital de Gandia hi ha 8 ingressats malalts de covid i 3 d’ells necessiten assistència mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva

La Safor ha patit en quatre dies un augment del 52,75% en el nombre de contagis amb una incidència acumulada de 80,86 i passant a un nivell de risc mitjà de contagi.

La corba de contagi de la comarca de la Safor es dona mostra del creixement experimentat en les últimes quatre actualitzacions realitzades per la Conselleria de Sanitat.

Corba Contagi 09112021

La Safor té una tendència a l’alça des del passat 26 d’octubre on, actualització a actualització, s’estan produint continus augments de la incidència de la pandèmia marcant una clara projecció d’increment del nombre de contagis. Símptoma inequívoc de què el coronavirus viu amb nosaltres, es a dir no ha desaparegut. Per tant cal tindre molta precaució i mantindre el distanciament i ús de la mascareta quan no es puga complir amb el distanciament.

Les poblacions que estan en una pitjor situació epidemiològica són Ador i Vilallonga amb una incidència de 1.193,63 i de 304,45 respectivament, amb 18 i 13 casos actius de coronavirus.

També destacar el creixement de contagis produït a oliva, on la incidència acumulada es de 139,44 amb risc alt de contagi per coronavirus. De la mateixa manera Daimús, Palma de Gandia i Rafelcofer es troben amb un nivell de risc alt de contagi.

Casos positius coronavirus a la Safor 09112021

També es destacable que són només 13 els pobles amb risc mínim de contagi amb zero casos actius quant fa unes dades enrere eren fins a 25 els pobles que es trobaven en aquesta situació.

covid Safor 09112021

Articles relacionats