17.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

L’Alqueria de la Comtessa convoca subvencions per a estudiants de l’Escola de Música

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa va aprovar el 8 d’agost les bases i la convocatòria de les ajudes municipals per als estudiants que han cursat estudis en l’escola de música de l’Alqueria de la Comtessa durant el curs 2021-2022.

A través de fons propis, el consistori llança aquesta ajuda amb l’objectiu de promoure i estimular el desenvolupament de l’activitat musical mitjançant la matriculació i estudi en l’escola de música del municipi.

Els interessats en obtindre aquesta subvenció han de presentar les sol·licituds acompanyades de la documentació requerida de manera presencial en l’Ajuntament o de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica del consistori. Concretament s’ha d’entregar la sol·licitud, el document acreditatiu de la identitat de l’interessat i la fitxa de manteniment de tercers.

El termini de presentació de la documentació finalitza el 19 de setembre. A més, també es poden trobar publicades les bases i els requisits a la pàgina web i la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

La dotació pressupostaria màxima, destinada a aquesta convocatòria, serà de 3600 €, dividida de la següent manera: 1520 € per a les classes de solfeig més classes d’instrument (95 euros per alumne), 1400 € per a solfeig (70 € per alumne), i 680 € per a les classes d’instrument (40 € per alumne).

“Amb aquestes ajudes, des de l’Ajuntament, volem fomentar l’estudi de la cultura musical i ajudar a tots els estudiants amb les despeses econòmiques” ha afirmat Voro Femenía, alcalde del municipi.

Articles relacionats