L’Ajuntament de Gandia evita l’embargament d’un immoble públic declarant-lo bé públic

L’Ajuntament de Gandia ha evitat l’embargament d’un immoble de la seua propietat a primera línea de la platja declarant-lo bé públic. Un jutjat havia ordenat l’embargament per a fer front a un deute de 800.000 euros generat l’anterior mandat, sota govern del PP, amb l’empresa editora de la publicació Sociedad y Política.  Ara el Jutjat de Primera Instància núm. 2 de la ciutat de Gandia ha admés el recurs de l’Ajuntament de Gandia contra la sol·licitud d’embargament d’esta propietat.

El coportaveu del Govern, José Manuel Prieto, ha recordat que “es tracta d’una sol·licitud de la mercantil propietària de la revista “Societat i Política” que durant la passada legislatura va estar ben alimentada de diners públics a canvi de lloar les glòries de l’anterior govern, per una sèrie d’impagaments. L’Ajuntament no es va quedar de braços plegats i després d’un recurs interposat pels serveis jurídics, ha resolt declarar l’edifici com a bé públic amb el que s’ha aixecat l’embargament”. “Un bé de tots no serà embargat pels desitjos d’uns pocs fruit d’una enganyifa de l’anterior govern. D’aquesta manera, hem acabat amb aquesta qüestió i podem dedicar-nos a seguir solucionant la greu situació econòmica que hem heretat”, afirma el regidor.

No obstant, que l’immoble siga ara inembargable no lleva que la mercantil que reclama el deute seguisca el procediment per tal de cobrar un deute reconegut per altres vies. 

Et Pot Interessar