Mor el músic i compositor Carles Santos

El músic, compositor, fotògraf, cineasta, escriptor i escultor vinarossenc Carles Santos Ventura ha mort este dilluns i l’Ajuntament d’esta localitat ha mostrat en un comunicat el seu més “profund dolor”.

El consistori ha destacat la trajectòria “única i plena de fites variades, reconeguda a tot el món” de Santos i alguns dels guardons que va meréixer este Fill Predilecte de la Ciutat de Vinaròs.

Entre ells ha citat el premi Nacional de Música -en la modalitat de composició- del Ministeri de Cultura, els Premis Nacionals de Composició i Teatre de Catalunya, el Premi Ciutat de Barcelona a la Projecció Internacional, la Creu de Sant Jordi, Miquelet d’Honor de la Societat Coral El Micalet de València, Premi Carles Salvador a la trajectòria individual de Maestrat Viu i fins a 12 Premis Max a les arts escèniques.

L’Ajuntament també ha recordat a l’home, a l’amic, al vinarossenc “que mai va deixar de costat als seus”. Des de la corporació han donat el “més sentit condol” a tots els familiars i amics de Carles Santos i han expressat, en nom de tots els vinarossencs, el seu reconeixement a la trajectòria i personalitat d’esta figura “irrepetible”.

 

Et Pot Interessar