L’AJUNTAMENT DE GANDIA INICIA UN CICLE D’ACTIVITATS PER PROMOURE ESTILS SALUDABLES DE VIDA

La regidora delegada de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha presentat aquest matí les activitats previstes dins el Cicle de Salut i Benestar que organitza el seu departament per als mesos de març, abril, maig i juny.

L’edil ha explicat que les activitats estan dirigides a facilitar estils de vida més saludables i que durant el pròxim trimestre s’han preparat tot un seguit d’activitats que es distribuiran per totes les barriades de la ciutat.

Les xerrades i tallers són oberts, gratuïts i s’adrecen a tots els públics i col•lectius de Gandia. La programació s’emmarca dins de les activitats que es realitzen des de l’OMS tant des de l’aspecte sanitari com psicològic.

Liduvina Gil ha destacat que totes les activitats «comptaran amb experts i professionals de les diferents matèries que s’aborden i han comptat amb la col•laboració d’establiments relacionats amb l’entorn sanitari com són farmàcies o el mateix hospital. A tots ells vull agrair la seua implicació en el projecte per la seua col•laboració desinteressada”.

Et Pot Interessar