12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

L’AJUNTAMENT DE GANDIA CALCULA QUE 3.700 PERSONES HAN PARTICIPAT ALS ACTES DEL DIA DEL LLIBRE

La celebració dels actes del dia del Llibre ha estat valorada de manera molt positiva per part del departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia. Finalitzats els actes organitzats, el balanç total indica la participació d’un total de 3.788 persones.

Va destacar l’afluència de públic a les diferents biblioteques municipals que van visitar un total de 2.975 escolars per conéixer el funcionament i les ofertes de la xarxa de biblioteques. Els actes de dissabte també van comptar amb afluència massiva tant a l’estand situat davant de la Casa de la Marquesa com dels espais instal·lats per a activitats de lectura dedicades al públic infantil.

La resta de xerrades, conferències i la projecció cinematogràfica també van tenir una bona acollida.

 

D’altra banda, la Universitat Popular de Gandia (UPG) es va sumar a la festa del dia del llibre amb l’organització de la I Fireta del Llibre Usat, gràcies a la iniciativa de l’Associació Amics de la UPG. Aquesta primera experiència ha estat definida com un èxit pels organitzadors, ja que durant tot el matí van ser moltes les persones que es van acostar fins a la plaça Loreto per conéixer l’oferta de llibres, discos i pel·lícules aportades per l’associació.

Durant tot el matí, els assistents també van estar acompanyats pel grup de “Dolçainers i Tabaleters de la Safor-UPG” i el cantautor Javier Puig.

Articles relacionats