15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

EL PP DE GANDIA DENUNCIA ABANDÓ EN EL SERVEI DE SAFORBICI

El Grup Municipal Popular de Gandia ha denunciat ha denunciat abandó en el servei SaforBici, el sistema de bicicletes públiques comarcal que va engegar l’anterior Executiu del PP. Segons el regidor del PP Andrés Puig, Saforbici era un servei “eficient, barat i que incidia en la mobilitat sostenible”, i al seu parer, “després del canvi de govern i després d’enllaçar diversos contractes menors amb acomiadaments de plantilla inclosos, per a endollar als seus, el servei pateix d’una mínima fiabilitat, no havent-hi bicicletes en les bases, no funcionant la furgoneta d’assistència per a les reparacions, així com estant impracticables les escasses bicicletes que els usuaris es troben, sense llums ni pedals en molts casos”.

 

Andrés Puig sol·licita al Govern de Gandia “que estiguen en el que han estar: a peu de carrer atenent als ciutadans, comprovant l’estat dels serveis dels quals cada regidor és responsable i sobretot, donant solucions als problemes. SaforBici va ser una mesura pionera per la sostenibilitat i el transport dins d’una gran ciutat com Gandia. Ara està abandonat i portem massa mesos escoltant excuses”.

L’edil popular ha recordat que un trajecte senzill que amb bicicleta no es demora més de deu minuts, pot convertir-se en quasi una hora, com per exemple arribar al nou Hospital Comarcal, per no disposar de les bicicletes públiques.

D’altra banda, Andrés Puig, ha donat resposta a la roda de premsa prèvia del regidor de Serveis Social Nahuel González, a qui ha felicitat per haver acceptat la proposta popular de portar els Pressupostos de 2016 al Consell de Participació Ciutadana, abans de la seua aprovació pel ple. “Amb açò, es manté la línia de l’anterior govern del Partit Popular que sí passaven prèviament els pressupostos municipals per aquest òrgan”, afirma Puig.

Finalment, s’ha tornat a lamentar, que para alguna cosa tan senzill, que no demorava més que alguns dies des de la presa de possessió de l’Executiu Local, com és el nomenament del Defensor del Ciutadà, ara s’haja tornat en un complex expedient, que es demora ja per més de deu mesos.
Neteja Ressalta les paraules desconegudes Utilitza les formes valencianes

Articles relacionats