12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

EL GRAU MANTÉ VIVA LA FESTA DEL MOLÍ DE SANTA MARIA

El president de la Junta de Districte del Grau i la Platja, Miguel Ángel Picornell i el president de la Comissió de Festes del Molí de Santa Maria, Manolo García, han presentat el programa d’actes de les festes de la barriada que se celebraran del 29 d’abril a l’1 de maig.

 

Miguel Ángel Picornell ha destacat que “el Grau és considerat com un districte de Gandia però funciona com un poble, ja que celebra festes al llarg de tot l’any. En aquest cas li toca el torn a les festes del Molí de Santa Maria que se celebren des de fa 63 anys en honor a la Santa Creu. Vull agrair a la tasca de l’associació de festers que fa una gran tasca per poder portar endavant les seues activitats. Seran dos dies i mig molt intensos plens d’activitats”.

Per la seua banda, Manolo García, va comentar que “ens costa molt perquè per desgràcia som un barri amb poca joventut. Hem treballat molt per confeccionar un programa que considerem molt bo i que tindrà activitats per a tots els públics: actuacions, despertà, esmorzars, parc infantil, un concurs de paelles a més de música a la nit, cercavila i una missa de campanya al carrer”.

Per finalitzar, García ha agraït la col•laboració i implicació del consistori. Una ajuda que Picornell ha qualificat de “més modesta que en altres anys a causa de la situació econòmica però els festers saben que tenen a la Junta de Districte per ajudar en la mesura de les seues possibilitats”.

Articles relacionats