16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

La X Fira Motor Gandia desborda els carrers del Centre Històric

La X Fira del Motor de Gandia ja és una realitat un any més. Una gran gamma de cotxes i motocicletes omplin els carrers del Centre Històric de la ciutat en una edició més d’aquesta fira que atrau milers de visitants durant tot el cap de setmana.

Fira Motor Gandia 2023 fotografia Alex Oltra 1
Fira Motor Gandia 2023, fotografia Àlex Oltra

Més de 30 expositors, 54 marques i més de 580 models diferents de vehicles nous, que ocuparan 20.000 metres quadrats d’exposició, seran els protagonistes d’aquests dies on la novetat serà la bonificació fiscal directa dels impostos, des de principis d’any, per a tots els clients que adquirisquen un vehicle ECO o elèctric.

Fira Motor Gandia 2023 fotografia Alex Oltra 2
Fira Motor Gandia 2023, fotografia Àlex Oltra

Aquesta gran aposta per l’electrificació reflectida en els diferents expositors han rebut la visita aquest matí de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, la vicealcaldessa, Alícia Izquierdo, la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, i la Directora General de Comerç de la Generalitat Valenciana, Rosana Seguí.

Prieto ha animat la població de Gandia i voltants a què «vinguen i visiten una nova edició, ja consolidada, de la Fira del Motor perquè és una cita ineludible que no es pot perdre ningú». A més, ha agraït a tots els implicats «el seu esforç per posar els estands per tot el centre de Gandia en una gran aposta pels vehicles ECO i les noves formes de mobilitat eficient».

Ferrer ha afegit que «és una cita molt important no sols per la fira, sinó també per a l’hostaleria, el comerç i tot el que això suposa. Es manté la sostenibilitat com a eix conductor i, a més, hi ha marques que aquest any tenen fins a un 50% dels vehicles dins dels paràmetres sostenibles, el que suposa un 30-40% més que l’any anterior i per això és una bona oportunitat per a tot aquell qui vulga comprar un cotxe».

Per últim, la Directora General de Comerç ha refermat les paraules de l’alcalde i la regidora al mateix temps que ha manifestat «el suport absolut per part de la Generalitat Valenciana, ja que aquest tipus de fires aporten un gran valor econòmic a una ciutat per tot el que deriva».

Articles relacionats