14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

La Policia deté en set hores a l’autor de l’atracament a un banc de Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 62 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, després d’intimidar a una empleada d’una entitat bancària amb una arma de foc i apoderar-se de 900 euros. L’arrestat havia acudit al banc amb anterioritat al succés a sol·licitar el cobrament per endavant del seu subsidi.
Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en una entitat bancària de Gandia s’havia produït un atracament amb una arma de foc per part d’un home que ocultava el seu rostre.
Els fets van ocórrer dijous al passeig Germanies, i durant les investigacions, els agents van esbrinar que l’autor ocultant la seua cara amb una braga de coll i la caputxa de l’abric va intimidar amb una arma de foc a una empleada que es trobava atenent un client, quie després de mostrar-li l’arma li va exigir diners, aconseguint que li entregara 900 euros, per a a continuació marxar del lloc. 
Com a conseqüència de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat del sospitós i en menys de set hores va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. En el moment de l’arrest portava 550 €.
El detingut, amb antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial. L’arrestat complia condemna per dos atracaments a establiments i es trobava en llibertat per suspensió de la condemna per una greu malaltia.

Articles relacionats