12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La dona d’Alberto Gomar es nega a declarar a les Corts i revela una malaltia greu del seu marit que atribueix al procés judicial

María del Ángel Burgos, esposa d’Alberto Gomar, expresident de l’empresa Crespo Gomar, s’ha negat entre llàgrimes a declarar este dilluns en la comissió de les Corts que investiga un presumpe finançament il·legal del PSPV i Bloc, i ha revelat una malaltia greu del seu marit que ha atribuït al procés judicial en el que està immers i “l’estrés” que li ha generat tant el procés com les informacions que s’han publicat. 

No obstant, Burgos  ha dit abans de negar-se a respondre a les preguntes dels diputats, que no en sap res al voltant de les feines que l’empresa del seu marit va facturar al PSPV i al Bloc. El diputat del PP José Ciscar li ha replicat, després de lamentar la situació de la salut del seu marit, “sorprès” de que no en sabera res, atés Burgos era en aquell moment l’empleada millor retribuïda de Crespo Gomar.

Les representants del PSPV i Bloc han rebutjat fer preguntes.

La que sí ha declarat ha estat l’extreballadora de Crespo Gomar Gracia Fort Martí, qui ha assegurat no recordar que terceres empreses facturaren a l’empresa per treballs realitzats al PSPV i Bloc. 

Articles relacionats