9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

La Platja de Tavernes inicia la campanya ‘Reciclar per a ConserMar’ 

– La Generalitat i Ecoembes trien la platja de Tavernes per a iniciar la campanya ‘Reciclar per a ConserMar‘ 

– És una iniciativa de conscienciació per a fomentar la recollida selectiva de residus generats en les platges i l’ús dels contenidors de reciclatge

– Este dimecres 29 de juny comencen les accions de conscienciació i d’educació ambiental en l’accés de la Puerta del Sol de la platja de Tavernes (de 8.30 a 14.30 hores)

Tavernes Reciclar per a ConserMar 1

La campanya de conscienciació i educació ambiental ‘Reciclar per a ConserMar‘ es va presentar ahir de matí en la platja de Tavernes amb la presència de la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el coordinador de Màrqueting d’EcoembesJuan Manuel Alonso, i membres de la corporació municipal.

La Generalitat Valenciana i Ecoembes impulsen aquesta iniciativa de conscienciació per a fomentar la recollida selectiva de residus generats en les platges i l’ús dels contenidors de reciclatge. La campanya es durà a terme en 20 de les principals platges valencianes, i donarà inici aquest dimecres 29 de juny en la platja de Tavernes amb accions de conscienciació i d’educació ambiental entre les 8.30 i les 14.30 hores en l’accés de la Puerta del Sol.

La consellera ha indicat durant la presentació que “tenim un deute pendent amb el Mediterrani. Els residus en la platja o en el seu entorn són susceptibles d’acabar en el mar, afectant greument a l’ecosistema, a la flora i a la fauna marina, per tant, hem de ser responsables amb allò que menys veiem”.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que “des de l’Ajuntament duem a terme durant tot l’any campanyes de sensibilització i respecte del medi ambient i, per descomptat, de neteja i cura de la nostra platja. Aquesta acció ajudarà a conscienciar a la població sobre la importància de mantindre neta la platja i evitar que plàstics i residus acaben en els mars i oceans”.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, va afegir que “el passat any també vam participar en el ‘Repte del Reciclatge’ d’Ecoembes, augmentant les xifres de reciclatge del municipi a través de la conscienciació i l’educació ambiental”.

Articles relacionats