14.9 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

500 noves places de pàrquing públic al barri de Corea de Gandia

Tal com s’havia anunciat a la Junta de Districte, el govern municipal ha fet efectiu el compromís adquirit amb els veïns i comerciants del barri de Corea amb l’ampliació del pàrquing públic i gratuït situat entre el carrer de Joan Martorell i l’avinguda Blasco Ibáñez.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha informat que aquest espai, sumat a l’anterior existent a la zona, suposa un total de 200 places d’estacionament per a cotxes i motos que es posen a la disposició dels veïns i visitants de la barriada.

D’aquesta manera i gràcies a diverses actuacions s’han aconseguit prop de 500 places noves al districte de Corea els darrers anys amb actuacions a la campa situada al costat del col·legi Gregori Mayans, el canvi d’estacionament a l’avinguda dels Esports, al carrer Perú, a més d’altres intervencions.

“Amb aquests espais volem millorar la mobilitat instal·lant pàrquings públics i gratuïts a la perifèria que faciliten l’activitat econòmica i el pas dels veïns a altres zones de la ciutat” ha explicat Prieto.

Per part seua, la presidenta de la Junta de Districte, Inma Rodríguez, s’ha mostrat satisfeta per aquesta mesura. “Complim amb una petició de veïns i comerciants. Tenir aquest tipus d’espais milloren la qualitat de vida dels veïns i ajuden el petit comerç de la barriada”.

Articles relacionats