22.1 C
Gandia
Divendres, 17 maig, 2024

La Marxa Nòrdica va regnar a Tavernes de la Valldigna

Magnífic ambient i organització del Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica, amb el colofó final de la vibrant victòria del valler Ramón Álvarez en categoria masculina. També hem de donar l’enhorabona a Jordi Lledó, campió d’Espanya en categoria promesa, i a Josep Clar, subcampió d’Espanya en la mateixa categoria.

Marxa Nordica Tavernes de la Valldigna 2

Més de 400 marxadors i marxadores van participar en el campionat individual i en edat escolar pels paratges naturals vallers. La gran implicació del Centre Excursionista Tavernes de Valldigna en l’organització de la prova, amb més de 130 voluntaris, va fer possible que la prova fora un èxit i una vegada més es mostrara als visitants el millor del nostre municipi.

Marxa Nordica Tavernes de la Valldigna 1

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha afirmat que “ahir vam viure una autèntica festa al nostre poble gràcies a la implicació i coordinació entre l’Ajuntament i el Centre, amb un magnífic grup de persones que han treballat molt perquè el campionat fora un èxit”.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha destacat que “una vegada més hem demostrat que l’esport es viu amb passió a Tavernes i en cada gran esdeveniment esportiu superem les expectatives de les federacions i esportistes”.

Articles relacionats