27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

La platja de l’Auir de Gandia aconsegueix la bandera blava per primera vegada

· La platja Nord renova el distintiu per trenta-sisé any consecutiu 

Aquest dimecres s’han anunciat les platges i ports guardonats, Senderisme, Centres Blaus, Distincions Temàtiques i les Banderes Blaves per a embarcacions turístiques sostenibles a la Campanya 2022. ADEAC, organització responsable a Espanya de la seua concessió, compleix aquest any el 36é aniversari del reconeixement que s’atorga a les millors platges de l’Estat.

La novetat principal d’aquest any és que, per primera vegada a la història, la platja de l’Auir ha aconseguit aquest distintiu com a símbol identificatiu d’una alta qualitat ambiental i uns bons serveis i seguretat per als usuaris. Aquesta platja, pel que fa a infraestructures compta amb accessos, passarel·les, neteja, dutxes així com panells informatius. Pel que fa a serveis, des de l’1 de juliol a setembre la platja disposa de socorristes que fan les tasques de vigilància i salvament a més del servei de Policia Local de platja conegut com a QUADS. També s’hi instal·la també una petita caseta de suport a socorristes i policia.

D’altra banda, la platja Nord de Gandia també ha estat reconeguda amb la particularitat que durant aquests trenta-sis anys és l’única de la província de València que ha obtingut mantenir el distintiu durant tot aquest temps reivindicant l’excel·lència als serveis que presta any darrere any.

Articles relacionats