16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

La Platja de la Goleta de Tavernes compta amb un carril de natació

– Amb la finalitat de facilitar la pràctica esportiva de disciplines com la natació en aigües obertes o el triatló

– Es compon d’un circuit de 250 metres de longitud, delimitat per un total de 18 boies de 90 cm de diàmetre

Tavernes, 2021.07.02. L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Esports, ha habilitat un carril de natació en la platja de la Goleta per a la pràctica esportiva de disciplines com la natació en aigües obertes o el triatló.

El canal de natació es compon d’un circuit de 250 metres de longitud, delimitat per un total de 18 boies de 90 cm de diàmetre, suficientment grans per a ser visibles per embarcacions o altres mitjans habituals al mar i dotades de llum led, per a poder nadar inclús de nit.

Respecte a les normes d’ús, és recomanable utilitzar el canal de natació en horari de dilluns a diumenge de 10.30 a 19.30 hores, coincidint amb l’horari de vigilància i socorrisme, sempre que les condicions de la mar siguen idònies. A més, ha de ser utilitzat per persones amb experiència en natació en aigües obertes perquè el mar és un mitjà més hostil que la piscina. Per això, també és recomanable que els i les nadadores porten una gorra de bany de color cridaner, a més de portar una balisa visible per als serveis de socorrisme.

Aquesta vesprada, dos membres del Club Atletisme la Valldigna han provat el carril de natació amb molt bones sensacions, baix l’atenta mirada de l’alcalde, Sergi González, la regidora d’Esports, Lara Romero, la corporació municipal i el president del CA la Valldigna, Raúl Aparisi.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha manifestat que “l’obertura d’aquest espai s’emmarca en la política d’incrementar i millorar les instal·lacions esportives de Tavernes i també la de seguir executant millores en la nostra platja”.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha afegit que “el nou carril de natació en mar obert és una aposta clara per a incentivar la pràctica esportiva en plena natura amb total garantia de seguretat per als usuaris i usuàries”.

Articles relacionats