La pilota de voleibol torna a volar al Grau de Gandia

Després d’un mes d’aturada pel compliment de les mesures sanitàries establides, els equips de voleibol del Grau de Gandia (Joan XXIII i Veles e Vents) van retornar als entrenaments en la vesprada del passat dilluns 1 de març.

Aquest inici de l’activitat esportiva era molt esperat per jugadors i jugadores els quals van acudir a les instal·lacions del centre educatiu amb moltes ganes de pilota. Aquestes quaranta esportistes de categories benjamí, aleví i infantil, van dur a terme els entrenaments d’aquesta setmana complint rigorosament les indicacions sanitàries; de fet la peculiaritat de les instal·lacions del grau (íntegrament descobertes) han fet del defecte una virtut en convertir-se en ideals per a aquesta situació pandèmica.

L’inici de l’activitat no ha sigut completa, ja que en estar l’equip infantil competint en categoria zonal, en la qual està líder amb ple de victòries, i els xicotets en escolar, les competicions d’aquests encara no han sigut autoritzades a realitzar-se, cosa que crea, especialment en les infantils, una xicoteta situació de desassossec en trobar-se en un moment en el qual estaven molt pròximes del seu objectiu (classificar per a la fase final d’ascens a Preferent).

A més, en la vesprada del dimecres, les instal·lacions del Joan XXIII, van acollir als equips escolars i zonals del C.V. Gandia, equips que
no tenen permís per a entrenar dins de pavelló i que no trobaven on iniciar l’activitat a Gandia. L’aposta que va realitzar l’any passat
el centre grauer per crear fins a 14 pistes de minivolei, va permetre que el club gandià poguera ser acollit pel grau, mostrant la gran harmonia que hi ha entre els dos clubs de la ciutat.

Et Pot Interessar