20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La pilota de voleibol torna a volar al Grau de Gandia

Després d’un mes d’aturada pel compliment de les mesures sanitàries establides, els equips de voleibol del Grau de Gandia (Joan XXIII i Veles e Vents) van retornar als entrenaments en la vesprada del passat dilluns 1 de març.

Aquest inici de l’activitat esportiva era molt esperat per jugadors i jugadores els quals van acudir a les instal·lacions del centre educatiu amb moltes ganes de pilota. Aquestes quaranta esportistes de categories benjamí, aleví i infantil, van dur a terme els entrenaments d’aquesta setmana complint rigorosament les indicacions sanitàries; de fet la peculiaritat de les instal·lacions del grau (íntegrament descobertes) han fet del defecte una virtut en convertir-se en ideals per a aquesta situació pandèmica.

L’inici de l’activitat no ha sigut completa, ja que en estar l’equip infantil competint en categoria zonal, en la qual està líder amb ple de victòries, i els xicotets en escolar, les competicions d’aquests encara no han sigut autoritzades a realitzar-se, cosa que crea, especialment en les infantils, una xicoteta situació de desassossec en trobar-se en un moment en el qual estaven molt pròximes del seu objectiu (classificar per a la fase final d’ascens a Preferent).

A més, en la vesprada del dimecres, les instal·lacions del Joan XXIII, van acollir als equips escolars i zonals del C.V. Gandia, equips que
no tenen permís per a entrenar dins de pavelló i que no trobaven on iniciar l’activitat a Gandia. L’aposta que va realitzar l’any passat
el centre grauer per crear fins a 14 pistes de minivolei, va permetre que el club gandià poguera ser acollit pel grau, mostrant la gran harmonia que hi ha entre els dos clubs de la ciutat.

Articles relacionats