12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Les biblioteques de Gandia organitzen grups de conversa en anglés

· ‘Grup Júnior de conversa en anglés online’ és una activitat que se celebra de manera virtual dos dijous al mes per animar a tota la gent, sobretot a la joventut de Gandia, a aprendre o perfeccionar aquest idioma.

· A través de la plataforma virtual Zoom, es crea un grup de conversa exclusivament en anglés que serà moderat per un parlant natiu.

· Aquesta activitat tindrà lloc l’11 de marc a les 19 hores i comptarà amb el moderador Mike Burton. Per poder participar cal realitzar la inscripció a través del 678 837 402.

El regidor delegat de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia, José Manuel Prieto, ha animat a la ciutadania, i especialment a la joventut, a participar en el ‘Grup Júnior de conversa en anglés online’ que organitzen les biblioteques de Gandia.

Es tracta d’una iniciativa que se celebra un dijous cada quinze dies i que té com a finalitat involucrar en l’aprenentatge o optimització d’aquest idioma a tota la gent interessada (a partir dels 10 anys). Així, aquesta activitat virtual es desenvoluparà el dia 11 de març a partir de les 19 hores a través de la plataforma virtual Zoom. Cal destacar que la conversa és grupal i serà exclusivament en anglés i comptarà amb la presència de Mike Burton, qui moderarà el col·loqui.

Per a participar és necessari inscriure’s a través del 678 837 402, contacte a través del qual es pot demanar més informació.

Articles relacionats