La pedrera del NIE Gandia acaba l’any aconseguint les seues millors marques

 

– Diumenge passat 13 de Desembre va tindre lloc en la piscina de Gandia el segon control de la Lliga Promeses, on competeixen benjamins i alevins.

Van participar un total de 6 clubs amb 87 nadadors i nadadores, separats en dos torns. Per part del NiE Gandia van ser els benjamins: Eric i Luis Tarraso, Tiziano Gómez, Petar Ivanov, Angel Olmos, Marc Esteve, Adriana Solanes, Paula Cabanilles, Imma Jover, Vera Pérez i Pau Gregori.

Els alevins que van nadar van ser Mar Solanes, Ivan Lechev, Wacin Laourari, Josep Jover, Adrián Pérez, William Sandoya, Vicent González, Silvia Peiró, Marta Cervera, Angela Ribes, Danylo Grsyschenko i Santiago Renu.

Les dues categories es van enfrontar a proves complicades, com el 50 i 100 papallona i el 200 estils. A mesura que avança la temporada, els controls es van tornant més exigents.

Fins i tot així, el club gandià va tindre una gran actuació i tots van aconseguir millorar les seues marques, així com deixar a la pedrera en posicions molt altes en el rànquing provincial.

L’última cita de l’any serà la setmana que ve, el Diumenge 20 de Desembre, amb el segon control de la lliga infantil.

Els benjamins i alevins reprendran les competicions al gener.

Et Pot Interessar