PROMIS celebra el Dia Internacional del Migrant de Nacions Unides

–  L’Associació de Professionals del Món per la Integració Social (PROMIS), celebra aquest divendres 18 de desembre el Dia Internacional del Migrant de Nacions Unides.

L’Associació de Professionals del Món per la Integració Social (PROMIS) ha organitzat dues accions, una  esportiva i altra de comunicació amb segell integrador: la Marató online de continguts sobre experiències i reflexions sobre les migracions i la Carrera d’integració virtual solidària.

Marató Audiovisual Online

Els periodistes especialitzats en immigració de PROMIS acompanyaran la Carrera amb una transmissió online a través de Facebook Live, amb entrevistes, testimoniatges i reflexions sobre les migracions en la qual faran part els següents panells d’experts:

– Gestió i polítiques migratòries
– Investigació i migració
– Periodisme i migració
– Innovació i migració

A més, per a aquest especial de continguts temàtics es venen entrevistant i recollint testimoniatges de migrants de diverses nacionalitats, els qui des de diverses parts del món comparteixen la seua experiència i anàlisi sobre la situació migratòria a Espanya i altres països.

Canal de transmissió: https://www.facebook.com/asociacionpromis

Carrera Solidària

La carrera d’Integració Virtual Solidària «Pasa la Bola», és un projecte esportiu i solidari de promoció de l’esport d’integració, del qual fan part els «Premis a l’esport inclusiu».

Serà una prova esportiva recreativa en la qual es participa des de qualsevol lloc del món (fins i tot des de casa), publicant els resultats en la pàgina web del programa des d’aplicacions de corredors tipus «virtual race».

La inscripció es realitza després d’una donació que farà possible a l’Associació PROMIS constituir la seua Secció Esportiva d’Atletisme, un club que estarà integrat a la província de València principalment per immigrants i refugiats:
https://pasalabola.org/carrera  https://fb.me/e/37flxxqgp

En aquesta iniciativa de l’Associació PROMIS col·laboren la Direcció General d’Esport de la Generalitat Valenciana, la Càtedra d’Innovació de la Universitat Politècnica de València -Campus de Gandia-, i l’editorial Kurere.

Et Pot Interessar