20.7 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

La nit de la Platja de Tavernes de la Valldigna gaudirà de “Torna la Llum”

– El parc del Nord de la Platja de Tavernes és el lloc elegit per gaudir del Macroespectacle Pirotècnic “Torna la Llum”

– “Torna la Llum” és una iniciativa de la Diputació de Valencia on participen 15 localitats costaneres del litoral valencià 

El dissabte 18 de juliol, a les 23.59 hores, el cel de la platja de Tavernes, juntament amb 14 localitats més, s’omplirà de llum i color amb el macroespectacle pirotècnic TORNA LA LLUM.

L’espectacle en el qual es llançaran simultàniament 15 castells de focs d’artifici i en el que participaran diferents pirotècnies valencianes que mostraran la seua creativitat.

“TORNA LA LLUM”, ha sigut organitzat per la Diputació de València i Piroval (Associació de Pirotècnics de la Comunitat Valenciana) i les 15 localitats participants. Amb l’objectiu revitalitzar el sector pirotècnic, tan afectat pe pandèmia de la Covid 19.

Per a Encar Mifsud, regidora de Cultura i Festes “és una gran satisfacció poder participar en aquesta iniciativa innovadora i tan especial. I poder donar suport a un sector que s’ha vist molt afectat com a conseqüència de la situació que estem vivint”. “Esperem que totes les veïnes i veïns gaudisquen de aquest espectacle. El lloc elegit és el Parc del Nord. I que totes i tots respectem les mesures de seguretat establides, acudint amb la mascareta i guardant les distàncies entre els assistents“.

Articles relacionats