12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Llum verda a la finalització del nou Trinquet de Gandia

– La Conselleria desbloqueja el nou Trinquet de Gandia

– La Generalitat aprova de forma definitiva la modificació puntual del PGOU de Gandia

– Aquesta aprovació permet reactivar un equipament que compta amb una inversió d’1.484.398,98 € i que porta suspesa, paralitzada i abandonada durant més de tres anys.

– La resolució donaria per complida la sentència del Jutjat del Contenciós-Administratiu que acordava la nul·litat del projecte constructiu. I que es fonamentava en una modificació del Pla anul·lada també per la justícia.

– S’hi ha incorporat un programa de paisatge i de mesures correctores. Com l’apantallament vegetal de l’edifici per reduir l’impacte visual en la veïna població de Benirredrà. Al mateix temps que s’hi ha inclòs la infraestructura verda en tot l’àmbit.

Josep Alandete, vicealcalde i regidor d’Urbanisme: “El Govern local hereta un projecte i un edifici que segurament no haguérem construït ni en aquest emplaçament ni en aquestes condicions. I l’hem trobat fins i tot amb una sentència de demolició. Durant aquesta legislatura hem fet tot el possible per integrar-lo en la ciutat, en el seu entorn. I dins de les nostres possibilitats en el municipi veí de Benirredrà”.

Lydia Morant, regidora d’Esports: “La instal·lació del Trinquet al barri de Roís de Corella de Gandia complementa l’oferta dels espais esportius i d’oci. I afavoreix l’esport autòcton i tradicional dels valencians i les valencianes, que no és altre que la Pilota Valenciana”.

Articles relacionats