23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Els treballadors de la Pizzeria de Gandia han donat negatiu en les proves PCR

– El Restaurant Pizzeria La Góndola ha fet un comunicat oficial.

– En aquest ressalta que hui, a les 14:00 han sabut el resultat de les proves fetes a tots els treballadors de la Pizzeria.

– El resultat han sigut tots negatius.

Assenyalant, com ja havien informat en diariserpis.com, que el tancament va ser voluntari i preventiu per decisió de la propietat. 
Adverteixen de la gravetat de les especulacions que s’han fet en les xarxes socials. I que han danyat la bona imatge de l’establiment. Textualment ressalten que “Darrere de les males acusacions, mentides i altres especulacions, hem esperat al resultat de les proves per fer aquest comunicat”.

Les especulacions van saltar a les xarxes socials, perquè dos fills dels propietaris havien donat positius en la covid-19. En aquests moments ningú dels dos treballava al Restaurant.

Tant els familiars com els contactes més pròxims han sigut sotmesos a proves PCR. Els treballadors han donat negatiu. Des del departament de Salut han donat un missatge de tranquil·litat als clients que hagueren estat al restaurant als darreres 15 dies. El local està tancat per iniciativa dels propietaris. Atés el confinament al qual han d’atendre.

Les autoritats han deixat molt clar que es deu tindre molta precaució amb aquest tipus d’informació. Que si no són procedents de fonts oficials ni estan contrastades el que s’aconsegueix, la majoria de les vegades, és crear alarma, criminalitzar a persones, empreses i institucions. I recorden a la població que no han de contribuir a la seua difusió.

Articles relacionats