12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Agressió entre veïns amb intervenció de la Policia Nacional de Gandia

– La Policia Nacional deté a un home per trencar-li un got de cristall al cap i amenaçar amb un martell al seu veí

– Tots dos homes van necessitar atenció sanitària a causa de les ferides

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a Gandia (València) a un home de 38 anys. La detenció es va produir com a presumpte autor dels delictes de lesions i amenaces. Després d’agredir amb un got de cristall al cap i amenaçar de mort al seu veí.

Els fets van ocórrer al voltant de les set de la vesprada. Els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de Gandia. Per una possible agressió a una persona que es trobava sagnant pel cap.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc, on van observar a un home que sagnava pel cap. Van sol·licitar els serveis sanitaris que després d’assistir-lo, el van traslladar a un centre sanitari, ja que necessitava punts de sutura.

Els agents van esbrinar, que moments abans l’home hauria tingut una discussió amb un veí de la finca. El qual, en un moment de la discussió, hauria agarrat un got de cristall i un martell dirigint-se cap a ell mentre li amenaçava de matar-lo. Arribant a aconseguir-li i trencar-li el got de cristall al cap. L’agressió li produí un tall en la part frontal esquerra, per a posteriorment anar a la seua casa.

Els agents van sol·licitar al sospitós que baixara al portal. Una vegada allí els va manifestar que efectivament havia mantingut una discussió amb la víctima sense donar més detalls de l’ocorregut.

Els policies observaren que l’home presentava uns talls a la seua mà dreta. Després de realitzar les comprovacions oportunes, el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de lesions i amenaces.

Després de ser assistit, l’ara detingut, pels serveis sanitaris, va ser traslladat a un centre hospitalari. Pel que sembla, en el moment de l’agressió, en trencar-se el got s’hauria tallat el tendó del dit índex dret. Requerint intervenció quirúrgica.

El detingut, amb antecedents policials, ha quedat en llibertat. No sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer quan siga requerit per l’Autoritat Judicial.

Articles relacionats