LA JUNTA MAJOR DE LA SETMANA SANTA DE GANDIA DISTRIBUEIX VORA 16.000 EUROS ENTRE DIVERSES ASSOCIACIONS

La Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia ha repartit vora 16.000 euros entre difererents associacions soials, quantitat recaptada al llarg de tot l’exercici  destinats a acció social a les diferents associacions de Gandia i  la comarca amb les quals col·labora.

L’acte, celebrat al saló  d’actes del local museu de la Setmana Santa,  va comptar amb la presència de les autoritats i membres de la  Germanors i de les associacions beneficiàries.

Entre les activitats més destacades per a arreplegar aquests fons, es  troben el dia del confrare, que té lloc a l’octubre, el sopar de  purificació de les Creus de Maig, la jornada de convivència amb  els Franciscans i el teatre solidari, tenint aquest últim acte molt  èxit de participació omplint el teatre Serrano.

La Junta Major de Germandats va agrair a totes les entitats,  Ajuntament, companyia teatral Lletraferits i Comediants, empreses col·laboradores de tots els actes amb aportació de productes per als dinars i articles per a les rifes, la seua col·laboració desinteressada en  benefici de tots els col·lectius necessitats.

L’acció social de la Junta Major comprèn diferents aspectes, un  d’econòmic, com els fons que es van lliurar en aquest acte, però també col·labora en espècies com amb la Campanya del Quilo en  favor de Càritas en Nadal.

L’aportació econòmica al Centre d’Acolliment Sant Francesc d’Asis en la jornada de convivència al novembre, la col·laboració amb Creu Roja en el Dia dela Bandereta o l’ajuda a la Associació de Malalts  d’Alzehimer en la marató solidària són altres formes de col·laboració amb les associacions de la ciutat.

La quantitat recaptada en aquest exercici va ascendir a 15.968€, dels quals  ja s’havien repartit 2.468€, quedant la quantitat de 13.500€,  els quals, segons la comissió d’Acció Social, van quedar repartits de la  següent forma:

Associació Jezrael-Centre Endavant, 800€.
Associació Parkinson Gandia, 1.000€.
Centre d’acolliment Sant Francisco de Borja, 1.100€.
Centre Polivalent Joaquín Ballester,1.500€.
Menjador Social, 2.100€.
Centre d’acolliment Sant Francisco de Asis, 2.500€.
Preventorio infantil Nostra Senyora de l’Empara, del com la Junta
Major és membre del Patronat, 4.500€.

Totes les associacions beneficiades van agrair a la Setmana Santa de  Gandia la quantitat rebuda i finalment el Regidor Delegat de l’Ajuntament,  Ciro Palmer, i la Presidenta de la Junta Major, Mª José  Martí, van agrair a totes les associacions la labor que  realitzen amb els més desfavorits i a tots els membres de la  Germanors la seua participació en tots els actes que s’organitzen els quals donen com resultat aquesta gran quantitat de fons que es  van repartir.

Et Pot Interessar