23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

La Junta Major de Germandats de Gandia treballa per a celebrar una Setmana Santa de normalitat

– Continua recuperant actes com el lliurament de premis i inauguració de l’Exposició del XL Concurs Nacional de Fotografia.

– Avanç de novetats en la seua programació com la celebració de la Tamborada i del Pregó de la Setmana Santa en un mateix acte.

La Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia confirma que continua treballant al costat de les 18 Germanors de la ciutat per a celebrar una Setmana Santa de normalitat als carrers de Gandia.

En aquests moments el col·lectiu de la Setmana Santa de Gandia es troba tancant ja tots els detalls d’actes i desfilades processionals que tornaran als carrers de Gandia amb la intenció de recuperar la normalitat de prepandèmia.

Així mateix, la Setmana Santa de Gandia comença a revelar les novetats que tindran lloc en la programació de les pròximes setmanes en les quals destaca la unificació de la Tamborada i el Pregó de la Setmana Santa de Gandia en un mateix acte durant el matí del 3 d’abril de 2022.

Amb aquesta novetat es busca dotar a la Tamborada d’un major sentit i importància com a element anunciador de la Setmana Santa de Gandia just abans de l’inici del Pregó que enguany serà a càrrec de  Monsenyor Arturo Ros Murgadas, bisbe auxiliar de València.

Segons ha manifestat Emili Ripoll, President de la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia “portem treballant des de feixos mesos a recuperar la plena totalitat d’actes de la Setmana Santa de Gandia amb l’objectiu, si les condicions sanitàries ho permeten tal com sembla, per a tornar a realitzar actes i processons als carrers de Gandia” al que ha afegit “agraïsc l’esforç de totes les Germandats de Gandia que continuen treballant dia a dia per a recuperar i impulsar la programació”.

Des de la Junta Major es recorda que l’Exposició del XL Concurs Nacional de Fotografia Continuarà oberta fins al 22 de febrer a la Casa de la Marquesa.

Articles relacionats