27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Presentat el projecte que optarà als fons europeus Next Generation al veïnat de Benicanena

– El govern municipal presenta als veïns del carrer Benicanena el projecte que opta als fons europeus Next Generation

La Casa de la Marquesa va acollir ahir una reunió on el consistori va presentar als veïns del carrer Benicanena el projecte que optarà als fons europeus Next Generation dins del Pla de Resiliència i Reconstrucció, i que té com a objectiu millorar l’entorn i els habitatges de la zona. A la trobada hi van participar l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; acompanyat per la regidora delegada d’Habitatge, Amparo Victoria; i Jorge Hervás, cap de Serveis Jurídics d’Urbanisme i Habitatge.

Tal com va explicar l’alcalde, en cas de ser concedides aquestes ajudes, el consistori podrà continuar amb la seua política de revitalitzar barris com s’ha fet utilitzant els ARRUR. Aquesta iniciativa permetria crear noves zones verdes, oxigenar la ciutat a més de rehabilitar i millorar edificis en mal estat introduint millores en aspectes com ara l’eficiència energètica, l’accessibilitat o l’ús de plaques solars.

L’Ajuntament de Gandia té molta experiència en projectes de regeneració urbana, ja que és un dels ajuntaments espanyols de referència en aquest tipus de polítiques d’habitatge i aspira a aconseguir la màxima inversió a través dels fons europeus.

“Volem continuar fent de Gandia una ciutat habitable, resoldre les deficiències de l’entorn urbà, millorar l’accessibilitat dels carrers i també contribuir a millorar l’habitabilitat de les cases més antigues. A més, com a novetat, volem contribuir a millorar l’eficiència energètica dels habitatges” ha declarat l’alcalde qui s’ha mostrat confiat que la feina feta pel personal tècnic del consistori “ens permeta accedir als fons europeus”.

“Optarem al màxim de les nostres capacitats, amb el màxim de les nostres ambicions, i que la ciutadania de Gandia tinga clar que amb el millor dels projectes, no només pensant en la millora de l’entorn urbà, on viuen, on trepitgen, on conviuen. La diferència és que actuem també en la millora de les seues condicions de vida dins dels seus habitatges” va finalitzar Prieto.

Articles relacionats