12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

La Incidència Acumulada al conjunt de la Safor és del 13,38 amb un nivell de mínim risc de contagi

La situació de la pandèmia al conjunt dels pobles de la Safor és de mínim risc de contagi al situar-se amb una incidència acumulada de 13,38 casos per cada 100.000 habitants.

Concretament són 27 municipis els que es troben en aquesta situació de mínim risc, 1 poble amb baix risc de contagi i la resta, 3 pobles, amb un nivell mitja de risc de contagi.

CORBA CONTAGIS 190321

 

La qual cosa fa que el 94,77 % dels habitants de la comarca estiguen amb una situació de mínim risc de contagi, un 2,68% amb baix risc de contagi i la resta, un 2,55% en un nivell mitja de risc.

COVID SAFOR 190321 2Aquesta situació en la qual es troba la Safor és fruit de la responsabilitat dels Saforencs i Saforenques en el compliment de les mesures sanitàries i de restricció de mobilitat que van ser adoptades per les autoritats sanitàries pel control de la pandèmia, cal recordar que el passat 2 de febrer la incidència acumulada de la Safor era de 1.052,92 i ara és de 13,38 casos, la qual cosa significa un -98,72% menys de casos.

El perill és creure que ja no falta fer res més, que no és necessari complir estrictament les mesures sanitàries, que no fa falta fer distanciament, que no hi ha perill i aquestes situacions estan molt lluny de la realitat. És ara, que la situació és de control, quant es fa més necessari que mai continuar amb la màxima responsabilitat que acompanyada per la vacunació podrà aconseguir la immunització del conjunt de la població que siga capaç de guanyar la partida al coronavirus

Articles relacionats