12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Detenen a una parella per agredir a un vigilant a l’Hospital de Gandia

• La Policia Nacional deté a una parella per agredir al vigilant de seguretat en un hospital incomplint les mesures Covid

• El detingut va agredir al vigilant de seguretat que va tractar que abandonara les instal·lacions de l’hospital per protocol Covid

• La seua parella també va ser arrestada, ja que va increpar a una infermera i va agredir a un dels agents

Agents de la Policia Nacional han detingut el dissabte a Gandia a una parella, de 20 i 24 anys, com a presumptes autors dels delictes de lesions, amenaces i atemptat contra agents de l’autoritat. L’home es va negar a abandonar un centre hospitalari i va amenaçar i agredir a un vigilant de seguretat que va tractar de traure’l de les instal·lacions. Després de la detenció va provocar danys en el vehicle policial. La seua parella també va ser arrestada, ja que va increpar a una infermera i va agredir a un dels policies.

Els fets van ocórrer en la matinada del dissabte, al voltant de les dotze, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un centre hospitalari, després del requeriment del servei de seguretat, ja que hi havia una parella que havia agredit a un vigilant.

Una vegada allí, els policies van observar a tres vigilants de seguretat, un d’ells sagnant per la boca i el coll, que tenien immobilitzat a un home pel qual ràpidament es van fer càrrec d’aquest.

Els policies van ser informats que moments abans el vigilant ferit havia sigut requerit per una metge d’urgències, ja que el sospitós no es volia anar d’una zona en la qual no podia estar per protocol Covid. Quan el vigilant es va dirigir a l’home, est li va dir que no s’anava d’allí i li va donar una punyada en la boca, i amb algun objecte que portava en l’altra mà li va agredir en la cara, causant-li corts en el coll mentre li cridava que l’anava a matar, arribant en aquest moment més companys de seguretat en la seua ajuda.

Els agents van informar l’home que estava detingut, introduint-ho en el cotxe policial, moment en el qual va començar a donar puntades dins de l’habitacle, arribant a causar diferents danys i desencaixar la porta.

En el moment que l’home estava sent detingut, la seua parella amb la qual es trobava en urgències, va començar a increpar a una infermera, per la qual cosa un dels agents va acudir per a apartar-la de la sanitària, moment en el qual li va agredir donant-li manotades i una puntada, per la qual cosa també va ser detinguda.

Els detinguts han passat a disposició judicial.

Articles relacionats